#ettrikaresverige

”Jag känner att det behövs en förändring i samhället för barn och ungdomar”

”Jag känner att det behövs en förändring i samhället för barn och ungdomar som kanske inte har så stora mål i sitt liv och inte så många vägar att gå. Som helt enkelt skulle behöva en push från en god förebild som själv varit med om både tuffa tider och bra saker. Jag vet att jag kan hjälpa barnen och ungdomarna som bor i utsatta områden och som har en snäv blick över världen att hitta sig själva och hjälpa dem att inse att de har möjlighet att bli det de vill bli. Jag är helt säker på att alla kan bli vad som helst här i Sverige på grund av möjligheterna som finns här. Och de möjligheterna ska man ta vara på. Kan jag så kan du!”

***
Suro är proffsboxare och verksamhetschef i Norrköping för organisationen Idrott Utan Gränser som får barn att se möjligheter genom meningsfulla fritidsaktiviteter. Under #ettrikaresverige berättar vi på Inkludera Invest om de människor vi samarbetar med och om hur de jobbar för att inkludera andra.