#ettrikaresverige

”Jag hade en ganska strulig tonårstid, och jag tror att vi alla kan känns igenom oss i att det är ett smalt snöre som man balanserar på under en viss tid i livet.”

”Jag hade en ganska strulig tonårstid, och jag tror att vi alla kan känna igen oss lite i att det är ett smalt snöre som man balanserar på under en viss tid i livet. Många gånger är det tillfälligheter som avgör om man vinklar av åt ena eller andra hållet. Jag kan inte slå mig på bröstet och säga att jag har varit förbaskat bra och att det är därför jag står här idag, utan det är till stor del tack vare tillfälligheter och människor omkring mig. Sen handlar det också om att ha en viss drivkraft. Jag tror att människor med stark drivkraft gör karriär oavsett var de hamnar, om det är något konstruktivt eller destruktivt. Det handlar om att rikta all den drivkraft som finns hos människor i rätt riktning.”

***

Claes-Göran Sylvén, ICA-handlare och ordförande ICA Gruppen,
under seminariet #ettrikaresverige om varför han stöttar Idrott Utan Gränser